Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Lowell Miller: A létező legbiztosabb befektetés – Építs vagyont osztalékból!

5.990 Ft
4.795 Ft
Menny.:db
Eredeti cím: The Single Best Investment (2006)
Kiadó: T.Bálint Kiadó
Megjelenés éve: 2018
Fordította: Lénárt Szabolcs
Terjedelem: 272 oldal
Szerző: Lowell Miller
Elérhetőség: Raktáron
Várható szállítás: 2024. július 24.
Szállítási díj: 990 Ft

Lowell Miller eredetileg 1999 áprilisában megjelent munkája az osztalékfókuszú részvénybefektetés egyik klasszikusnak számító alapműve, amelyik méltán szerepel az ezzel a megközelítéssel foglalkozó könyvek toplistáján – ráadásul jellemzően annak legelső helyén. A szerző könyvében a befektetések kezelése és tudományos igényű kutatásai során szerzett értékes tapasztalatait tárja a befektetők elé. Megosztja olvasóival a professzionális befektetés világának titkait, egyszersmind olyan világos és velős tervet vázol fel nekik, amelyet bármelyik befektető képes követni.

A4C BOOKS KÖNYVAJÁNLÓ

Lowell Miller könyve nem véletlenül kertült be a Befektetések Klasszikusai sorozatba, mivel az osztalékalapú befektetés klasszikus alapműve. (A magyar fordítás a 2006-ban megjelent második kiadáson alapul.) Az osztalékbefektetés az elmúlt években újra rivaldafénybe került itthon és külföldön is, ez a könyv pedig kiváló alapot ad annak, aki ezt a befektetési megközelítést szeretné elsajátítani.

Tipp: A szerző művét nagyszerűen kiegészíti az elismert osztalékbefektető, Sólyomi Dávid 2015-ben íródott könyve, az Osztalékból szabadon. Dávid A létező legbiztosabb befektetésben olvasható számos iránymutatást beépített a saját módszerébe a 2006 óta eltelt időszak piaci változásainak megfelelően.

Kinek NEM ajánlom? Bár témája az osztalékbefektetés, a kötetben bemutatott részvénykiválasztási elvek és módszerek általánosságban is használhatók. Éppen ezért a könyv csak azoknak nem ajánlott jó szívvel, akikhez a passzív befektetés áll közelebb – ha te is közéjük tartozol, akkor a Befektetés józan ésszel a jó választás neked.

Lénárt Szabolcs, fordító

Leírás

Könyvemben egy egyszerű és magától értetődő módszert fogok részletesen bemutatni, amellyel hosszú távon a létező legalacsonyabb kockázat mellett érhetünk el tisztes hozamot befektetéseinken. Ez a stratégia nem trükk, nem kell hozzá új nyelvet elsajátítanunk, vagy opciókkal, határidős vagy egyéb egzotikus instrumentumokkal spekulálnunk, így mi magunk is képesek lehetünk a megvalósítására.

A befektetés észszerű és fegyelmezett terv alapján történő módszeres tőkefelhalmozás, amely azon alapul, hogy a részvények nem pusztán számok, amelyek napról napra összevissza ingadoznak. A részvények tulajdonosi részesedést jelképeznek egy valós és működő vállalkozásban. Stratégiánkkal el kell fogadnunk, hogy befektetéseinket ténylegesen befektetőként – egy valós és működő vállalkozás passzív üzlettársaként – fogjuk kezelni.

A létező legbiztosabb befektetésben megmutatom, hogyan választhatjuk ki a magas osztalékjövedelmet termelő és a piaci átlagokat hosszú távon felülmúló részvényeket. Megközelítésemhez nincs szükség piaci időzítésre, nem kell befektetési guruk szavain csüggenünk vagy a vállalati beszámolók apró betűs sorai között böngésznünk. Könyvemben olyan egyszerű szabályokat fogalmazok meg, amelyeket bármely befektető képes követni.

Lowell Miller, a könyv szerzője


„Befektetők széles köre által követett irányzattá vált napjainkban az osztalékra fókuszáló részvénybefektetési megközelítés, amit jól mutat a világ legnagyobb online könyvesboltja, az Amazon platformján a témában elérhető könyvek ezernél is nagyobb száma. Több mint százat olvastam ezek közül, és A létező legbiztosabb befektetés című klasszikust egyértelműen a legkiválóbbak közé sorolom. Az évekkel ezelőtt írt jegyzeteimet átlapozva meglepve láttam, hogy számtalan iránymutatást fogadtam meg ebből a könyvből, és építettem be a saját megközelítésembe. Akit vonz a gondolat, hogy világcégek osztalékaiból éljen, fontos megállapításokat és hasznos tanácsokat talál ezeken az oldalakon.”

Sólyomi Dávid (osztalekportfolio.com)

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írd meg véleményedet!
Kiadói kedvezménnyel, azonnali személyes átvétellel, és 8000 Ft felett ingyenes kiszállítással
Átvevőpontunk
1092 Budapest, Bakáts u. 5-7
Állandó kiadói akciók
20-40% kedvezménnyel
Ingyenes kiszállítás
8000 Ft feletti vásárlásnál