Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Szállítás és fizetés

A webshopunkban történő vásárlás esetén négyféle fizetési mód közül választhatsz:

 1. Online bankkártyás fizetés (SimplePay) az OTP Simple oldalán keresztül: rendelése leadásakor lehetőséged van bankkártyával fizetni. Ebben az esetben webshopunk átirányít az OTP Simple oldalára, ahol bankkártyád adatainak megadásával biztonságosan kifizetheted a rendelését.
 2. Utánvétel: Amennyiben a rendelés értékét kiszállítás esetén a csomag kézhezvételekor a futárszolgálat munkatársának kívánod kiegyenlíteni, akkor válaszd az "Utánvétel" fizetési módot. Az utánvétel díja rendelési összegtől függetlenül bruttó 400 Ft, ezért a biztonságos és számodra ingyenes online bankkártyás fizetést javasoljuk.
 3. Banki átutalás (előre utalás): Ha a banki átutalás (előre utalás) fizetési módot választod, a rendelés leadása után e-mailben díjbekérőt küldünk. Az utalás beérkezése után szállítjuk a megrendelt könyve(ke)t, illetve veheted át az(ok)at az irodánkban.
  Az átutaláshoz szükséges adatok:
  Cégnév: A4C Marketing Kft.
  Bankszámlaszám: 12010556-01443203-00100000
  A megjegyzés/közlemény rovatban kérlek tüntesd fel nevedet és rendelési azonosítódat!
 4. Készpénzes fizetés: Amennyiben rendelésed személyesen szeretnéd átvenni irodánkban, készpénzben is tudsz fizetni.

 

A honlapunkon megrendelt könyvek, könyvcsomagok esetében kétféle átvételi mód közül választhatsz:

 1. Személyes átvétel: a megrendelt könyvet, könyveket a megrendelés elküldését követően akár azonnal átveheted az A4C Marketing Kft. irodájában, munkanapokon 8 és 16.30 (pénteken 8 és 15.30) óra között. Banki átutalás (előre utalás) esetén a fizetés megtörténte után vehető át a rendelésed. Címünk: 1092 Budapest, Bakáts utca 5-7. Az átvétel INGYENES!
 2. Kiszállítás futárszolgálattal Magyarország területén: megrendelésed munkaidőben szállítjuk ki az általad megadott címre, a megrendelés visszaigazolásától számított legfeljebb 2. munkanapon. A kiszállítás bruttó 8000 Ft-os rendelési értékig bruttó 990 Ft, bruttó 8000 Ft-os rendelési érték felett INGYENES!

 

További tudnivalók a kiszállításról

Kiszállítás esetén az automatikus e-mail mellett ügyfélszolgálatunk munkaidőben megkísérli telefonon felvenni veled a kapcsolatot, hogy a kiszállítás időpontját egyeztessük. Amennyiben telefonon háromszori próbálkozás után sem sikerül elérnünk, e-mailben tájékoztatunk a kiszállítás javasolt időpontjáról.

A webshopunkban rendelt termékek kiszállítását a Magyar Posta Logisztikai (MPL) Futárszolgálata végzi. A kiszállítás hétköznap munkaidőben történik. A Futárszolgálat 2 alkalommal kísérli meg a kiszállítást. Amennyiben az első alkalommal nem talál téged a megadott szállítási címen, az általad megadott telefonszámon megkísérli felvenni veled a kapcsolatot. Ha nem sikerül, a futár értesítést hagy, amelyen megadja a telefonszámát, illetve a következő kiszállítás időpontját. Amennyiben 2. alkalommal sem tudja átadni a küldeményt, akkor újabb értesítést hagy, amellyel a szállítási címhez tartozó postahivatalban tudod átvenni a rendelését.

 

Elállási jog

A fogyasztó és a vállalkozás közötti szerződések részletes szabályairól szóló 45/2014. (II. 26.)  kormányrendelet alapján az internetes vásárlás esetén a fogyasztót elállási jog (a termék visszaküldésének joga) illeti meg, amellyel a termék átvételétől számított 14 napon belül élhet. A vevő az internetes szerződéstől egyoldalúan, indoklás nélkül visszaléphet; ebben az esetben a termék visszaküldése és a számla bemutatása (számlamásolat elküldése) esetén tizennégy napon belül visszatérítjük a vevő által ellenszolgáltatásként megfizetett teljes összeget. (Kivéve a termék kiszállítási díját).

Az elállási jog gyakorlása esetén a fogyasztó kizárólag a termék visszaküldésének közvetlen költségét viseli.