Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Sólyomi Dávid: Osztalékból szabadon

3.790 Ft
3.030 Ft
Menny.:db
Kiadó: Bioenergetic Kiadó
Megjelenés éve: 2015
Terjedelem: 190 oldal
Szerző: Sólyomi Dávid
Elérhetőség: Raktáron
Várható szállítás: 2024. július 24.
Szállítási díj: 990 Ft

Sólyomi Dávid a legismertebb és leghitelesebb magyar osztalékbefektető, akinek hírleveleit és oktatóanyagait rengetegen olvassák. Könyvében a hosszú távú, tudatos vagyonépítés rendszerét mutatja be közérthető formában. „Akik képesek hosszú távon gondolkodni, és nem sajnálnak heti néhány órát a befektetéseikre fordítani, azok megtalálják itt, amit keresnek” – írja ajánlójában Bán Zoltán, a Net Média Zrt. (Portfolio.hu) vezérigazgatója.

A4C BOOKS KÖNYVAJÁNLÓ

Az osztalékbefektetésről számos kiváló könyv elérhető, köztük a Befektetések Klasszikusai sorozatban megjelent A létező legbiztosabb befektetés. Dávid könyve annyiban mindenképpen kuriózum, hogy a szerzője itt él közöttünk Magyarországon, így ugyanazokkal a lehetőségekkel és korlátokkal szembesül, mint bárki más. Példája megmutatja, hogy a pénzügyi szabadság igenis elérhető – ha követni szeretnénk, nincs annál jobb első lépés, hogy elolvassuk a könyvét.

Tipp: A Dávid hírlevelére való előfizetés leveszi a terhet rólad, hogy elvégezd azt az elemző munkát, amit Dávid és csapata beletesz a részvénykiválasztásba. Az Osztalékból szabadon ugyanakkor megadja az alapokat ahhoz, hogy megértsd a hírlevelek tartalmát, és megalapozott befektetési döntéseket hozzál.

Kinek NEM ajánlom? Az osztalékbefektetés pont olyan, mint minden valódi befektetés – idő kell hozzá, hogy a kamatos kamat kifejtse varázslatos hatását. Aki gyorsan szeretne meggazdagodni, annak ez a könyv biztosan nem való. Aki viszont hosszú távon gondolkodik, bámulatos eredményeket érhet el ezzel a módszerrel (is).

Lénárt Szabolcs

Leírás

Épphogy kijössz a nehezen megkeresett havi fizetésedből?

Aggodalommal tekintesz a jövőbe?

Azt hiszed, az anyagi függetlenség számodra csak elérhetetlen álom?

Hidd el, nem a pénz a valódi akadály!

Aktív éveink alatt bőven többet keresünk és költünk el „nem megélhetésre”, mint amennyiből a könyvben részletezett rendszer segítségével elérhető az anyagi függetlenség. A megfelelő tudásra és konkrét tervre ugyanakkor szükség van, ezeket magabiztosan alkalmazva érezhetően és mérhetően egyre közelebb jutunk a célunkhoz. Lehet ennél erősebb motivációt találni a megtakarításra és befektetésre?

Könyvemmel a hosszú távú, tudatos vagyonépítés lépésről lépésre követhető, évszázadok óta működő, bárki által alkalmazható rendszerét adom át tökéletesen közérthető formában. Ezzel helyére kerül a pénzügyi kirakó hiányzó eleme: a kemény munkával megkeresett pénz végre kiszámítható és évről évre növekvő passzív bevételt termel, egyre elérhetőbb közelségbe hozva a pénzügyi szabadságot.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írd meg véleményedet!
Kiadói kedvezménnyel, azonnali személyes átvétellel, és 8000 Ft felett ingyenes kiszállítással
Átvevőpontunk
1092 Budapest, Bakáts u. 5-7
Állandó kiadói akciók
20-40% kedvezménnyel
Ingyenes kiszállítás
8000 Ft feletti vásárlásnál