Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

A kiadóról

Küldetésünk

Az A4C Books Kiadó olyan pénzügyi és befektetési könyveket ad ki és forgalmaz, amelyek hozzájárulnak a hazai pénzügyi kultúra elmélyítéséhez, és kellő alapokkal ruházzák fel olvasóinkat a tudatos befektetésekhez és az öngondoskodáshoz.


 

Az A4C Books Kiadó tulajdonosa, az A4C Marketing Kft. 2011-ben kezdett pénzügyi-befektetési könyvek kiadásába. A könyvpiac nem ismeretlen terep számunkra, mert vállalkozásunk a 90-es években és a 2000-es évek első felében felsőoktatási jegyzet- és könyvellátással foglalkozott. A 2011-ben a T.bálint Kiadóval közösen Az intelligens befektető egy olyan együttműködés kezdetét jelentette, amelynek eredménye az immár 9 kötetesre bővült Befektetések Klasszikusai sorozat.

2016-ban jelent meg az első könyvünk az A4C Books Kiadó égisze alatt, az Agyam és a pénz. Évről-évre újabb kiadványokkal jelentkeztünk, így a 2022 novemberében megjelenő Gazdagabb, bölcsebb, boldogabb a hetedik saját kötetünk.

A jövőben is évente 1-2 új kötettel tervezünk megjelenni, és továbbra is azokat a könyveket keressük és adjuk ki magyarul, amelyek általános érvényű meglátásokkal és megállapításokkal gazdagítják az olvasót, így hosszabb távon sem veszítenek aktualitásukból.

Nagy örömmel fogadjuk olvasóink, vásárlóink javaslatait. Ha olvastál vagy ismersz olyan (elsősorban) angol nyelvű pénzügyi-befektetési témájú könyvet, amelyet véleményed szerint érdemes lenne lefordítani és a magyar közönséghez eljuttatni, vagy bármilyen észrevételed, ötleted, javaslatod van az A4C Books számára, kérlek, írj a lenart@a4cbooks.hu címre, vagy hívj a 06 30 241 6889-es telefonszámon!

Kellemes böngészést és vásárlást, hasznos olvasást kívánunk!

Lénárt Szabolcs
szakmai vezető, fordító

Szijj György
ügyvezető