Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Jesse Livermore: Hogyan kereskedjünk részvényekkel

5.990 Ft
4.795 Ft
Menny.:db
Eredeti cím: How to Trade in Stocks (1940)
Kiadó: T.Bálint Kiadó
Megjelenés éve: 2020
Fordította: Juhász Gyula
Terjedelem: 240 oldal
Szerző: Jesse Livermore
Elérhetőség: Raktáron
Várható szállítás: 2024. május 21.
Szállítási díj: 990 Ft

Jesse Livermore-ra még a Wall Street jelenkori nagyágyúi is úgy tekintenek, mint a valaha élt legnagyobb spekulánsra. Livermore a tőzsdei kereskedés igazi úttörője volt: a részvény- és árupiacokon mindenre kiterjedő figyelme, az itt alkalmazott időzítési technikája, befektetési szabályrendszere forradalminak bizonyult, ma is érvényes és alkalmazható. Egy tőzsdei géniusz, akinek életcélja volt a Wall Street feletti totális győzelem – s küldetését be is teljesítette.

A4C BOOKS KÖNYVAJÁNLÓ

Jesse Livermore a hőse Edwin Lefèvre Egy spekuláns feljegyzései című könyvének. A megjelenése óta tartja magát a pletyka, hogy valójában Livermore írta azt a könyvet. A Hogyan kereskedjünk részvényekkel viszont biztosan a legendás spekuláns írása. Könyvéből alaposabban megismerheted Livermore kereskedési módszereit, bónuszként pedig a magánéletébe is bepillantást nyerhetsz.

Tipp: Ha tetszett az Egy spekuláns feljegyzései és szeretnél még jobban elmélyedni Jesse Livermore életében és a 20. század első felének tőzsdei világában, akkor vedd meg bátran a Hogyan kereskedjünk részvényekkelt.

Kinek NEM ajánlom? Ha túl távolinak érzed a korszakot, amelyben Livermore élt és kereskedett, de trader beállítottságú vagy, akkor inkább A piac varázslói két kötetét ajánlom olvasásra.

Lénárt Szabolcs

Leírás

Jesse Livermore magányos farkasként a tőzsde történetének valaha élt leghíresebb spekulánsa volt. A közismerten szűkszavú kereskedő 1940-ben bekövetkezett halála előtt megjelent Hogyan kereskedünk részvényekkel című könyvében betekintést enged egyedi szisztémájába. Livermore utánozhatatlan és feszes stílusban fűzi egybe az életrajz és történelmi adatokat részletes meglátásaival.

Richard Smitten – aki maga is befektető és ismert Livermore-szakértő – megjegyzései és kiegészítései naprakésszé teszik, sok helyütt új megvilágításba helyezik Jesse Livermore filozófiát és módszerét a klasszikussá vált műben. A szerző jegyzeteit és család interjúk anyagait elemezve Smitten érdekes háttérinformációkkal szolgál Livermore kereskedési módszerével kapcsolatban, és hasznos tanácsokkal az eredeti technika és a mai, modern elemző eszközök kombinációjához. A könyv utolsó fejezetében olvasható az eredeti Livermore Piacelemző Módszer, ami az első és manapság is az egyik legfontosabb metodika a különböző árfolyamalakzatok követésére, dokumentálására és értékelésére.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írd meg véleményedet!
Kiadói kedvezménnyel, azonnali személyes átvétellel, és 8000 Ft felett ingyenes kiszállítással

Jesse Livermore: Hogyan kereskedjünk részvényekkel termékünkhöz kapcsolódó könyvek

Átvevőpontunk
1092 Budapest, Bakáts u. 5-7
Állandó kiadói akciók
20-40% kedvezménnyel
Ingyenes kiszállítás
8000 Ft feletti vásárlásnál