Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

ZILLOWSztorik – Lakáspiaci tények és tévhitek

3.990 Ft
3.195 Ft
Menny.:db
Eredeti cím: Zillow Talk – Rewriting the Rules of Real Estate (2015)
Kiadó: A4C Books
Megjelenés éve: 2017
Fordította: Lénárt Szabolcs
Terjedelem: 318 oldal
Szerző: Spencer Rascoff, Stan Humphries
Elérhetőség: Raktáron
Várható szállítás: 2024. július 24.
Szállítási díj: 990 Ft

Ideje újragondolni mindazt, amit a lakáspiacról hallottunk! A 2016-os év amerikai ingatlanos bestsellere végre magyarul is olvasható. A könyv vásárlóinak ajándékba adjuk az ELTINGA Ingatlanpiaci Kutatóközpont Lakáspiaci Mozaik – számok nyelvén a magyar ingatlanpiacról című kiadványát.

A4C BOOKS KÖNYVAJÁNLÓ

A 2006-ban alapított Zillow a lakáspiac világszinten leginnovatívabb vállalkozása, voltaképpen az ingatlanos szakma és az internet házasságából született csodagyerek. A zillow.com a világ legnagyobb – több mint 110 millió lakóingatlan aktuális adatait és becsült értékét tartalmazó – lakáspiaci adatbázisával büszkélkedhet. A szerzők erre a hatalmas információbázisra támaszkodva vezetik végig az olvasót a lakáspiac legfontosabb és legszínesebb kérdésein. Könnyed, olvasmányos érdekes írás.

Tipp: Akit érdekel a komoly és kevésbé komoly ingatlanpiaci kérdések valós adatbázis és statisztikai módszerek segítségével történő megválaszolása, hasznosnak és érdekesnek fogja találni a könyvet. Bár az angol eredeti 2015-ben jelent meg, számtalan olyan következtetésre jutnak a szerzők, amelyek örökérvényűek az ingatlanpiacon. Venni vagy bérelni? Felújítani vagy jelenlegi állapotában meghirdetni? 55 millió vagy 54,9 millió legyen a hirdetésben az ár? A könyvből kiderül.

Kinek NEM ajánlom? A szerzők az amerikai lakáspiac adataiból kiindulva vizsgálják meg a tárgyalt kérdéseket, így a mai magyar lakáspiacra vonatkozóan konkrét adatot nem találunk a könyvben. A vegyek-e ma lakást Magyarországon kérdésre – hasonlóan ahhoz, ahogy a befektetési könyveink a vegyek-e most OTP-részvényt kérdésre – a kötet nem adhat igen-nem választ.

Lénárt Szabolcs, fordító

Leírás

Kinek szól ez a könyv? Annak, aki tudni szeretné, …

… milyen hirdetési ár vezet a legmagasabb eladási árhoz és a leggyorsabb értékesítéshez;
… hogyan lehet elkerülni a hirdetés szövegezése során a súlyos százezrekbe kerülő csapdákat;
… mikor érdemes meghirdetni az eladó otthont;
… miért kifizetődőbb eladás előtt a konyha helyett a fürdőszobát felújítani;
… hogyan tekinthetünk otthonunkra mint befektetésre;
… miért nem érdemes a legjobb környék legrosszabb házát megvásárolni;
… mekkora a lakáspiaci közhelyek, városi legendák és mítoszok valóságtartalma;

és persze mindenkinek, aki ingatlantulajdonosként, bérlőként vagy befektetőként szeretné szórakozva megismerni a lakáspiac működését.

Spencer Rascoff és Stan Humphries, a Zillow ügyvezetője és vezető közgazdásza tengernyi adaton végzett (big data) elemzésekkel alátámasztott, tanulságos, ugyanakkor nemegyszer meglepő válaszokat adnak a lakáspiaccal kapcsolatos számtalan kérdésre. Arra bátorítanak bennünket – függetlenül attól, hogy eladóként, vevőként, bérlőként vagy bérbeadóként jelenünk meg a lakáspiacon –, hogy érzelmeink helyett a tényekre és összefüggésekre figyelve hozzunk meg – alapozott és tájékozott döntést az otthonunkat érintő legfontosabb helyzetekben.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írd meg véleményedet!
Kiadói kedvezménnyel, azonnali személyes átvétellel, és 8000 Ft felett ingyenes kiszállítással

ZILLOWSztorik – Lakáspiaci tények és tévhitek termékünkhöz kapcsolódó könyvek

Átvevőpontunk
1092 Budapest, Bakáts u. 5-7
Állandó kiadói akciók
20-40% kedvezménnyel
Ingyenes kiszállítás
8000 Ft feletti vásárlásnál