Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Jack Schwager: A piac varázslói 2.

5.990 Ft
4.795 Ft
Menny.:db
Eredeti cím: The New Market Wizards (1992)
Kiadó: T.Bálint Kiadó
Megjelenés éve: 2016
Fordította: Lénárt Szabolcs
Terjedelem: 384 oldal
Szerző: Jack Schwager
Elérhetőség: Raktáron
Várható szállítás: 2024. július 24.
Szállítási díj: 990 Ft

Jack Schwager ott folytatja, ahol előző könyvében abbahagyta: találó kérdéseivel a kiemelkedő eredményeket elért kereskedők elméjébe igyekszik beférkőzni, hogy mi, olvasók, minél kézzelfoghatóbb választ kapjunk a legfontosabb kérdésre: mi szükségeltetik a pénzügyi piacokon a nyeréshez.

A4C BOOKS KÖNYVAJÁNLÓ

A4C BOOKS könyvajánlója

Jack Schwager könyvsorozatának 2. kötetében kiemelt hangsúlyt és külön fejezetet kap a kereskedés pszichológiája, kiadónk egyik kedvence befektetési témája, sőt, a szerző érintőlegesen még az álmok szerepét is boncolgatja a sikeres kereskedőkkel. Mint az élet oly sok területére, úgy a kereskedésre is fokozottan igaz: a siker fejben dől el. Az interjúkból az is kiderül, hogy milyen jellemvonások és attitűd szükségeltetik az eredményes kereskedéshez.

Tipp: Ahogy a sorozat előző köteténél, A piac varázslóinál is leírtam, a kereskedés nem való mindenkinek. Nagyon gyorsan nagyon sok pénzt lehet veszíteni (és persze nyerni is, csak az valamiért nehezebb). Amennyiben érzed magadban az erőt és kipróbálnád, mindenképpen az interjúsorozat első kötetével kezd az olvasást.

Kinek NEM ajánlom? Kivételes megfordítom a kérdést: csak annak ajánlom, aki az első kötetet, A piac varázslóit olvasta, és úgy érzi, ez az ő világa. Ebben az esetben A piac varázslói 2. kihagyhatatlan olvasmány.

Lénárt Szabolcs, fordító

Leírás

„Találkoztunk az ellenséggel, és mi vagyunk azok.”

Fenti idézet a kereskedés művészetének talán legjobb egysoros összefoglalását adja. A piac varázsló  két kötetének interjúalanyai újra meg újra a lélektani elemeknek a kereskedési sikerben betöltött kritikus szerepére hívják fel a figyelmet. A kérdésre, hogy mi fontos a sikerhez, a piac varázslói sohasem indikátorokat vagy módszereket emlegetnek, hanem olyan tényezőket, mint a fegyelem, a türelem, érzelmeik kontroll alatt tartása, illetve a veszteségekhez való hozzáállásuk. Az üzenet egyértelmű: a nyerés kulcsát magunkban hordozzuk, nem a kinti világban kell keresnünk.

„Kétféle olvasóközönséget igyekeztem megszólítani: a profi kereskedőket, akik a piacon építik a karrierjüket, és komolyan tanulni akarnak a piacokról, valamint a laikus olvasókat, akik általánosságban érdeklődnek a pénzügyi piacok iránt, és kíváncsiak azokra, akik elképesztő nyereséget értek el egy olyan küzdőtéren, ahol a túlnyomó többség veszít. Úgy gondolom, hogy könyvem a laikusok és a profik számára egyaránt sokat nyújthat, mivel a kereskedési sikert determináló tényezők az élet gyakorlatilag bármilyen területén, bármilyen értelmes cél eléréséhez felhasználhatók.”

részlet a szerző Előszavából

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írd meg véleményedet!
Kiadói kedvezménnyel, azonnali személyes átvétellel, és 8000 Ft felett ingyenes kiszállítással

Jack Schwager: A piac varázslói 2. termékünkhöz kapcsolódó könyvek

Átvevőpontunk
1092 Budapest, Bakáts u. 5-7
Állandó kiadói akciók
20-40% kedvezménnyel
Ingyenes kiszállítás
8000 Ft feletti vásárlásnál