Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Horváth Attila - Tátrai Csaba: Érthetően a befektetésről

6.990 Ft
5.595 Ft
Menny.:db
Kiadó: InwestMentors Hungary Kft.
Megjelenés éve: 2023
Terjedelem: 356 oldal
Szerző: Horváth Attila és Tátrai Csaba
Elérhetőség: Raktáron
Várható szállítás: 2024. május 21.
Szállítási díj: 990 Ft

A szerzők privát bankárok, a Pénz Beszél podcast házigazdái. Könnyed, olvasmányos stílusban vezetik be a pénzügyi ismeretekkel nem rendelkező olvasót a befektetések izgalmas világába.

A4C BOOKS KÖNYVAJÁNLÓ

A könyv nagy erénye, hogy magyar szerzők (akik történetesen 17 évnyi tapasztalattal rendelkező privát bankárok) magyar olvasóknak szánt műve - temérdek információval a magyar viszonyokról. (Annyiban mindenképpen egyedi a kínálatunkban, hogy egyetlen másik általunk kiadott vagy forgalmazott könyvben nem olvashatsz a BUX indexről, a Befektetővédelmi Alapról vagy éppen az OBA-ról.)  

Tipp: Ha olvastad A pénz pszichológiáját, és el akarsz indulni a megtakarítás-befektetés útján, de nem tudod, hogyan kezd el, ez a könyv gyakorlati tippeket ad az induláshoz.

Kinek NEM ajánlom? A könyv valóban az alapoktól indul, semmilyen pénzügyi ismeret nem szükséges hozzá. Ha tapasztalt befektető vagy, aki tisztában van a pénzügyi piacok működésével és kellő befektetési tapasztalattal rendelkezik, inkább másik könyvet válassz a kínálatunkból.

Lénárt Szabolcs, a könyv szakmai lektora

Leírás

HOGYAN GYARAPÍTHATJA BIZTONSÁGBAN MEGTAKARÍTÁSAIT?

HOGYAN SZABADULHAT MEG A KÁROS PÉNZÜGYI SZOKÁSAITÓL?

MIKÉNT TEHETI MINDEZT PÉNZÜGYI TAPASZTALAT ÉS VÉGZETTSÉG NÉLKÜL?

Az Érthetően a befektetésről sok más kérdés mellett a fentiekre is egyértelmű és azonnal használható választ ad az olvasónak, és eljuttatja őt a nulladik szintről – ahol a magyar lakosság túlnyomó többsége jelenleg is tartózkodik – a tudatos és magabiztos pénzkezelésig.

A szerzők bemutatják a közel húszéves befektetési és privát banki tapasztalatuk alapján kialakított pénzügyi szemléletüket, és megismertetik az olvasót a magyarországinál fejlettebb tőkepiaccal rendelkező országok befektetési kultúrájával.

Könnyen érthető stílusban adnak átfogó képet a helyes befektetői gondolkodástól kezdve a személyes igények felmérésén és a stratégia kialakításán át a pénzügyi világ működéséig bezárólag a befektetés minden aspektusáról.

A magyar észjárást jól ismerve és a magyarországi sajátosságokra kellő hangsúlyt helyezve, örök érvényű piaci összefüggésekkel és a legfrissebb nemzetközi kutatási eredményekkel fűszerezve vezetik végig az olvasót a befektetővé válás izgalmas útján

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írd meg véleményedet!
Kiadói kedvezménnyel, azonnali személyes átvétellel, és 8000 Ft felett ingyenes kiszállítással

Horváth Attila - Tátrai Csaba: Érthetően a befektetésről termékünkhöz kapcsolódó könyvek

Átvevőpontunk
1092 Budapest, Bakáts u. 5-7
Állandó kiadói akciók
20-40% kedvezménnyel
Ingyenes kiszállítás
8000 Ft feletti vásárlásnál