Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

A pénz pszichológiája című könyvünkről írták

A pénz pszichológiája című könyvünkről írták

A tavaly novemberben megjelent, A pénz pszichológiája című könyvünkről számos helyen megjelent könyvajánló, most ezekből böngészünk:

·        Portfolio.hu: Könyvünk a Portfolio.hu online könyvesboltjában is kapható, a kötet megjelenésekor a portál újságírói által írt ajánlót IDE KATTINVA olvashatod el.

·        A Hold Alapkezelő által  Holdblog ünnepi könyvajánlója  A pénz pszichológiájáról

·        A Számvető blognak is tetszett A pénz pszichológiája, Számvető Dani ezt írta a könyvünkről

·        Egy érdekes és tanulságos beszélgetés a pénz pszichológiájáról. A főszerepben Mester Tomi és Kőrösi Bálint, illetve a könyvünk, A pénz pszichológiája! Itt tudod meghallgatni.

·        Híres Norbert blogger és online marketing szakértő honlapján rendszeresen készít összefoglalókat az által olvasott könyvekről. Új könyvünkről, A pénz pszichológiájáról még az angol nyelvű könyvet olvasva írta ezt a kiváló összefoglalót

·        Rendkívül alapos és részletes összefoglaló olvasható a könyvről a Preprocessor blogon. Bán Dénes e sorok írásakor már 93 könyvet "dolgozott fel", köztük - nagy örömünkre - A pénz pszichológiáját is. A Preprocessor blog mottójával csak egyetérteni tudunk: Olvasás általi fejlődés egy jobb élet felé...

Ha kedvet kaptál a könyvhöz, webshopunkban 20% kedvezménnyel, 4795 Ft-ért megvásárolhatod.