Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

A pénz pszichológiája című könyvünkről írták

A pénz pszichológiája című könyvünkről írták

A tavaly novemberben megjelent, A pénz pszichológiája című könyvünkről számos helyen megjelent könyvajánló, most ezekből böngészünk:

·        Portfolio.hu: Könyvünk a Portfolio.hu online könyvesboltjában is kapható, a kötet megjelenésekor a portál újságírói által írt ajánlót IDE KATTINVA (https://www.portfolio.hu/befektetes/20211220/megvan-a-boldogsag-kozos-nevezoje-514486) olvashatod el.

·        A Hold Alapkezelő által  Holdblog ünnepi könyvajánlója (https://hold.hu/holdblog/noveld-befektetesi-idotavodatkonyvajanlo-az-unnepekre/) A pénz pszichológiájáról

·        A Számvető blognak is tetszett A pénz pszichológiája, Számvető Dani ezt írta (https://www.szamveto.hu/a-penz-pszichologiaja/) a könyvünkről

·        Egy érdekes és tanulságos beszélgetés a pénz pszichológiájáról. A főszerepben Mester Tomi és Kőrösi Bálint, illetve a könyvünk, A pénz pszichológiája! Itt tudod meghallgatni (https://anchor.fm/mi-a-matek-podcast/episodes/3--A-pnz-pszicholgija--pnz-llektani-csapdk--egyebek--Vendgnk-Krsi-Blint-e1aab8q?fbclid=IwAR2H-pZfvRhu4qiseCM2TbmfDjEPKJqsJfeuCOE9fLd08fYVeMJjk3DtHkM)

·        Híres Norbert blogger és online marketing szakértő honlapján rendszeresen készít összefoglalókat az által olvasott könyvekről. Új könyvünkről, A pénz pszichológiájáról még az angol nyelvű könyvet olvasva írta ezt a kiváló összefoglalót (https://norberthires.com/a-penz-pszichologiaja/)

Ha kedvet kaptál a könyvhöz, webshopunkban 20% kedvezménnyel, 3995 Ft-ért megvásárolhatod.