Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Sólyomi Dávid: Egy ironman vallomásai

3.990 Ft
3.195 Ft
Kedvezmény: 20%
Menny.:db
Kiadó: Bioenergetic Kiadó
Megjelenés éve: 2019
Terjedelem: 244 oldal
Szerző: Sólyomi Dávid
Elérhetőség: Raktáron
Várható szállítás: 2024. február 26.
Szállítási díj: 990 Ft

Sólyomi Dávid, az Osztalékból szabadon című könyv szerzőjének sportköntösben tálalt önismereti kalandja. Nem sport- és nem befektetési könyv, a benne megosztott történettől és a felvetett kérdésektől mégis nagyon sokat kaphatsz – és nem mellesleg megismerheted a triatlon világát és az “osztalékportfóliós” Dávid egy nagyon emberi oldalát. Ráadásul rendkívül szórakoztató olvasmány!

Kategóriák:
Önfejlesztő

A4C BOOKS KÖNYVAJÁNLÓ

Volt szerencsém a kéziratot még megjelenés előtt elolvasni, és egyből magával ragadott a szerző öniróniában és fanyar humorban bővelkedő (sport)története. A közelmúltban újból kezembe került a könyv, és ismét elolvastam – bevallom, második olvasásra esett le, hogy mennyi hasznos és érdekes önismereti kérdést vet fel Dávid (és ad is választ azokra). Sokkal több van a könyvben, mint amit a címe sugall.

Tipp: Dávid hírleveleivel, befektetési oktatóanyagaival számtalan helyen találkozhatsz – elég például az osztalekportfolio.com és az intelligensbefektetok.hu oldalakat említenem. Ha szeretnéd jobban megismerni az ezen tartalmak mögött álló befektetőt és embert, nagyon sok személyes dologról olvashatsz ebben a könyvben.

Kinek NEM ajánlom? Osztalékról és befektetésről szinte egyáltalán nem olvashatsz ebben a könyvben. Ha Dávid osztalékbefektetési módszeréről szeretnél többet megtudni, akkor az Osztalékból szabadon című könyvét vásárold meg.

Lénárt Szabolcs

Leírás

„Nem vagyok elég jó”, és emiatt „nem fognak szeretni”.

Éreztél már ilyet? Ez a két félelem mindenkiben jelen van, csak az a kérdés, mihez kezdesz velük! Hagyod, hogy tartósan lehúzzanak, vagy felhasználod őket a korlátaid megsemmisítéséhez? Víziszonyos, önbizalom-hiányos fiúból úgy váltam ironmanné, hogy a második utat választottam, és B terv nélkül vágtam bele az eszement kalandba, amin keresztül felszabadíthattam magam.

Minden lehetetlennek tűnő küldetés magában rejti a legmélyebb önismeret, ezáltal egy teljesen új életminőség elérésének esélyét. Az ironman csupán egy cím, melynek kiérdemléséhez egy 226 km-es távú triatlonversenyt kell szintidőn belül teljesíteni. Aki azonban a felkészülés fizikai oldala mellett ahhoz is elég erős, hogy belenézzen a kíméletlenül őszinte tükörbe, amit egy ilyen utazás elé tár, annak örökre megváltozik az élete. Legyél akár sportoló, akár tudatos életre törekvő olvasó, az itt megosztott történettől és a felvetett kérdésektől nagyon sokat kaphatsz.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írd meg véleményedet!
Kiadói kedvezménnyel, azonnali személyes átvétellel, és 8000 Ft felett ingyenes kiszállítással

Sólyomi Dávid: Egy ironman vallomásai termékünkhöz kapcsolódó könyvek

Átvevőpontunk
1092 Budapest, Bakáts u. 5-7
Állandó kiadói akciók
20-40% kedvezménnyel
Ingyenes kiszállítás
8000 Ft feletti vásárlásnál