Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Morgan Housel: Örökké ugyanaz

5.490 Ft
4.395 Ft
Menny.:db
Eredeti cím: Same As Ever (2023)
Kiadó: A4C Books
Megjelenés éve: 2023
Fordította: Lénárt Szabolcs
Terjedelem: 220 oldal
Szerző: Morgan Housel
Elérhetőség: Raktáron
Várható szállítás: 2024. július 24.
Szállítási díj: 990 Ft

Szeretnéd megérteni a változó világot? Kezdd azzal, ami ugyanaz marad. Ezt a lenyűgöző következtetést vonhatjuk le A pénz pszichológiája című bestseller szerzőjének, Morgan Houselnek a magával ragadó, hasznos és végtelenül szórakoztató új könyvéből.

A4C BOOKS KÖNYVAJÁNLÓ

A változás korunk egyik - már-már közhelybe menő - kulcsszava. Morgan Housel csavart egyet a dolgon: nézzük meg azt, ami nem változik. És arra támaszkodva, ami nem változik, egyből egy kicsit jobban fel tudunk készülni az egyébként valóban teljesen kiszámíthatatlan jövőre.

Tipp: Ha tetszett A pénz pszichológiája, akkor ez a könyv is tetszeni fog. Találó történetek, elgondolkodtató kérdések - könnyed, olvasmányos stílusban. 

Kinek NEM ajánlom? Nem egy klasszikus befektetési könyv: nem részvényekről, tőzsdéről, vállalatokról szól (ennél többről).

Lénárt Szabolcs, fordító

Leírás

A könyv alcíme szerint útmutató ahhoz, ami soha nem változik. És – mint ahogyan a benne olvasható 23 rövid történetből kiderül – az egyik legfontosabb dolog, ami soha nem változik, az az emberi természet, és ebből fakadóan az emberi viselkedés.

És a hosszú-hosszú ideje változatlan emberi természetből megannyi dolog következik az élet minden területén. A szerző ezekről az univerzális igazságokról mesélve ad nekünk, olvasóknak időtlen leckéket – nagy sikerű előző könyvével, A pénz pszichológiájával ellentétben nemcsak a pénzről, hanem sok egyéb mellett az életről, a történetmesélésről, a kockázatról, a lehetőségről, az elégedettségről és a motivációról is.

Az Örökké ugyanaz kihagyhatatlan olvasmány mindenkinek, aki szeretné megérteni a világot, amiben élünk, az embereket, akik körülvesznek bennünket – és legfőképpen önmagát.

MORGAN HOUSEL a Collaborative Fund partnere. Korábban a The Wall Street Journal és a Motley Fool pénzügyi rovatírójaként tevékenykedett. Kétszer elnyerte az amerikai üzleti szakírókat tömörítő Society of American Business Editors and Writers társaság Best in Business díját, a New York Times Sidney-díját, és két alkalommal is döntőse volt a jeles üzleti és pénzügyi újságírásért kiosztott Gerald Loeb-díjnak. Előző könyve, A pénz pszichológiája világszerte több mint 3 millió példányban kelt el, és 54 nyelvre fordították le.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írd meg véleményedet!
Kiadói kedvezménnyel, azonnali személyes átvétellel, és 8000 Ft felett ingyenes kiszállítással

Morgan Housel: Örökké ugyanaz termékünkhöz kapcsolódó könyvek

Átvevőpontunk
1092 Budapest, Bakáts u. 5-7
Állandó kiadói akciók
20-40% kedvezménnyel
Ingyenes kiszállítás
8000 Ft feletti vásárlásnál