Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

John C. Bogle: Vagyonépítés befektetési alapokkal

6.990 Ft
5.595 Ft
Menny.:db
Eredeti cím: Bogle on Mutual Funds (2015)
Kiadó: T.Bálint Kiadó
Megjelenés éve: 2021
Fordította: Juhász Gyula
Terjedelem: 368 oldal
Szerző: John C. Bogle
Elérhetőség: Raktáron
Várható szállítás: 2024. július 24.
Szállítási díj: 990 Ft

„Kedves Jack: végigolvastam a könyvedet az elsőtől az utolsó oldalig és rettenetesen élveztem. Őszinte, intelligens és olvasmányos – igen ritka kombináció. Ez a könyv mindig is alapvetés lesz a befektetési alapok ügyfelei számára.” – Warren E. Buffett

John C. Bogle a Vanguard alapkezelő alapítója, akinek a befektetési alapokra és a pénzügyek egészére gyakorolt hatását nem lehet eléggé hangsúlyozni. Napjainkban a Vanguard több mint 4 billió dollárnyi ügyfélpénzt kezelve mindenütt jelen van. Az eredetileg 1993-ban megjelent klasszikus könyve egy olyan befektetési instrumentumra hívja fel az olvasó figyelmét, amelyre a Befektetések Klasszikusai sorozat korábbi kötetében kevés szó esett: a befektetési alapokra.

A4C BOOKS KÖNYVAJÁNLÓ

John C. Bogle oly mértékben jelentőset alkotott az indexkövető alapok megalkotásával, hogy a mai napig (és még sokáig) meghatározó hatással van a pénzügyi piacokra, az átlagemberek befektetéseire. Ily módon méltán kapott helyet az egyik legkiválóbb, a befektetési alapokat mélyrehatóan tanulmányozó könyve a Befektetések Klasszikusai sorozatban. Inkább haladó olvasóknak/befektetőknek ajánlott mű.

Tipp: A szerzőt és úttörő munkásságának egy egész fejezetet szentelt Michael Batnick Nagy hibák című könyvében – mint ott kiderül, még egy ilyen kaliberű befektető is képes hibázni. Ha szeretnéd megismerni Bogle történetét, a Nagy hibákban elovashatod.

Kinek NEM ajánlom? Bogle legendás befektető, és ez a könyve is kiváló és terjedelmes munka. Ha szeretnél egy rövidebb és aktuálisabb könyvet olvasni az indexkövető alapokkal való passzív befektetésről, inkább Ben Carlson Befektetés józan ésszel című könyvét ajánlom.

Lénárt Szabolcs

Leírás

Bogle Vagyonépítés befektetési alapokkal című könyve 3 fő témára épül:

·        Az indexkövető alapok elegánsan egyszerű esete

·        A költségek meghatározó hatása a befektetési alapok hozamára

·        Az adók hatása a befektetési alapok hozamára

A fenti hármas szinte alig került szóba 1993 környékén, amikor a könyv először megjelent, manapság pedig már sehol nem olvashatunk befektetési tanácsokat a fentiek figyelembe vétele nélkül.

Nyelvezete mind a zöldfülűek, mind a profi szakemberek számára érthető útmutatással szolgál egy megbízható befektetési keretrendszer kialakításához.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írd meg véleményedet!
Kiadói kedvezménnyel, azonnali személyes átvétellel, és 8000 Ft felett ingyenes kiszállítással
Átvevőpontunk
1092 Budapest, Bakáts u. 5-7
Állandó kiadói akciók
20-40% kedvezménnyel
Ingyenes kiszállítás
8000 Ft feletti vásárlásnál